0

Retourneren

Is het mogelijk om een artikel retour te sturen of te ruilen?

Artikelen kunnen binnen 5 werkdagen naar ons retour gestuurd worden. Alvorens u het artikel retour zendt stuurt u een mail met de informatie, klacht of probleem naar info@beenmoderosier.nl samen met de factuur, het bestelnummer en rekeningnummer. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het artikel niet gebruikt, gewassen, in originele verpakking/label en onbeschadigd is. Herroepingsrecht is n.v.t. op wat hygiëne betreft gevoelige artikelen. Artikelen die afgeprijsd zijn kunnen niet worden geruild. Wij geven geen tevredenheidsgarantie. Geld wordt dan ook niet teruggestort. De kosten voor retourzendingen komen altijd voor uw eigen rekening. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, indien dit niet het geval is wordt het door ons geweigerd. De in rekening gebrachte verzendkosten kunnen niet worden vergoed. Bij een retourzending dient u de factuur bij te voegen.

Plaats het artikel in de originele verpakking in het pakket en doe de factuur of een kopie van de factuur erbij. Let op dat u ons de artikelen in dezelfde toestand retourneert waarin u ze ook van ons heeft ontvangen.Verstuur het pakket naar:

Beenmode Rosier VOF

Champs Elyseesweg 9

6213 AA Maastricht

Het is ook mogelijk om artikelen te ruilen op ons vestigingsadres of op één van onze markten. Neem de factuur van de aankoop mee. Neem eventueel hiervoor voorafgaand contact met ons op wanneer u wilt langskomen.

Zijn er artikelen die u niet kunt retourneren?

Let op! Al onze beenmode (sokken, panty’s, kniekousen, maillots etc), boxershorts kunt u na het openen van de verpakking of zonder label niet meer retourneren vanwege de hygiëne. Mondkapjes kunnen niet geretourneerd worden i.v.m. hygiëne. Ook kan niet geretourneerd worden: indien een artikel gewassen is, indien het artikel beschadigd is en de consument zelf getracht heeft de schade te herstellen, indien de consument de gebruiksaanwijzing niet heeft opgevolgd, indien het gebruikerssporen bevat zoals haren, parfum of make-up. Of indien het artikel zodanig is behandeld dat het duidelijk gezien niet meer verkoopbaar is.

Verder zijn acties zijn niet te combineren. Artikelen gekocht in een actieperiode kunnen geen aanspraak maken op de voorwaarden van een latere actie. Er kan 1 kortingscode gebruikt worden per bestelling.

Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met info@beenmoderosier.nl