0

Dames panty’s  

Iedere vrouw heeft in haar kledingkast voor diverse gelegenheden panty’s. Beenmode Rosier ook en is hierin van alle markten thuis. Van 15 denier tot 60 denier. Van 60 denier tot zelfs thermo panty’s. Zoekt u een geklede dunne of net een warme dikke panty, alles kunt u vinden in het assortiment.

Het merk Marianne heeft voor verschillende leeftijden, dagelijks of feestelijk gebruik, genoeg keuze. Het is een zeer bekend merk en heeft diverse diktes denier in het assortiment. Apollo is ook een bekend merk in de beenmode en heeft een mooie opaque panty in het assortiment. Mooi, gekleed en toch warm voor de wintermaanden. Levante en Franzoni zijn mooie pantymerken gefrabriceerd in Italië. Het land van de mooiste en hoge kwaliteit pantys voor jong en oud.   

U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen of advies betreffende diktes of combinaties met kleuren. Mocht u iets anders nodig hebben, de panty's liever zien of de kwaliteit voelen kunt u uiteraard ook op een van onze markten langskomen.